Welkom

Soms, kom je op het pad van je leven een steen tegen. Je pakt hem op, voelt de gladheid, het gewicht. Je sluit hem in je hand en bedenkt onder het lopen dat deze steen er al was, lang voordat jijzelf geboren was. En ook dat deze steen er zal zijn lang nadat jij hier al niet meer bent. Met een beetje eerbied en een glimlach laat je de steen weer los en vervolg je je weg.

 

Ik vond ook stenen op mijn pad. Zoveel en allemaal uniek. Heel gewoon en zo bijzonder tegelijk. Iets langer hield ik ze vast. Ik liet pas los als ze iets van mij meegekregen hadden. Kleur, Fantasie, Inspiratie. Elke steen anders, met zorg en liefde een stukje cultuur toegevoegd.

 

Maar ook deze stenen, de "Veynes stones" liet ik weer los. Prachtige plekjes in de natuur vormen de mooiste kunstgalerie ter wereld voor wat ik maakte. Het lot is mijn galeriehouder. Het lot beslist waar de steen terecht zal komen, of de steen zelfs wel gevonden gaat worden of gewoon weer opgaat in de natuur. Elke vinder al even uniek als de steen.

 

Mijn moment van het vinden van de steen, het erkennen van zijn schoonheid. Het aandacht besteden aan het mooi maken ervan. Een schitterende plaats zoeken om hem weer los te laten. Het vastleggen. Dit alles is een boodschap aan een onbekende,:
"Vind je deze plaats ook zo prachtig? Deze steen is voor jou, alleen om het feit dat jij bent waar ik was. Een groet aan jou wie je ook bent."

 

Ik hoop op veel plaatsen in de wereld een onverwacht cadeautje te mogen geven aan een diversiteit aan vinders. En dat ook u zult kunnen zeggen: 
"I found a Stone !"

Roelof Lange 

 

Gevonden!

Heb je een “I found a Stone” steen gevonden, vul dan onderstaand formulier in met je gegevens en de vindplaats van de steen. Wij zetten hem dan op deze website bij Gevonden stenen.

De steen mag je natuurlijk houden ;-)

Generated with MOOJ Proforms Version 1.3
* Vereiste informatie.
Steencode: *
Gevonden op: *
Locatie: *
Naam vinder: *
E-mailadres: *

Uw e-mailadres wordt niet zichtbaar voor derden.

Woonplaats:
Land:
Reactie vinder:
Heeft u misschien een foto gemaakt? Dan kunt u deze hier uploaden:

Om ongewenste mail te voorkomen willen we u vragen onderstaand rekensommetje (Captcha) in te vullen voordat u op de knop "Versturen" klikt.

Proforms
Reload